MATTLÄGGNING

Hem / Mattläggning

Heltäckningsmatta

När det kommer till heltäckningsmatta är det stor skillnad på en gammal och en ny. Om det görs rätt kan en heltäckningsmatta göra ett rum mysigt och trevligt, så att lägga heltäckningsmatta är ofta ett kostnadseffektivt sätt att förändra ett rum till det bättre. 

Det är sällan rum är helt fyrkantiga. Sneda väggar, annorlunda vinklar och ovanliga hörn kan ställa till det ordentligt om man lägger in heltäckningsmatta själv. Det är då det är extra bra att anlita professionell hjälp, då vi har expertisen som krävs för att säkerställa att skarvar och hörn blir bra.

Vi på WM Golv har den kunskap och expertis som krävs för att få mattan att kännas som en naturlig del av rummet. Det är viktigt att genomföra mattläggningen ordentligt på en gång, för om inte du som kund är nöjd är vi inte heller nöjd.

Hör av dig till oss så kan vi gemensamt ta fram rätt matta för rätt rum. Vi finns gärna med längs hela resan, från början till slut.

Rätt matta för rätt rum

Det finns väldigt många olika typer av mattor som ger rummet helt olika känslor. Vi kan hjälpa dig hitta rätt för dina ytor.

Förvandla dina ytor

Heltäckningsmatta är ett bra sätt att förändra dina rum till det bättre. Snyggt, slittåligt och prisvärt.